Καλώς ήρθατε! Το Blog, είναι ενημερωτικό και είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής (που, με σεβασμό, στον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα και στους αγώνες του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Κομοτηνής), σκοπό έχει, αποκλειστικά, την ενημέρωση και πληροφόρηση, συναδέλφων και μη, για επίκαιρη ειδησεογραφία. ΔΕΝ υπάρχει προσωπικό συμφέρον, ΔΕΝ ακολουθείται κάποια "γραμμή", ΔΕΝ εξυπηρετούνται συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά και δεν το κάνω, για τα likes, όπως με κατηγόρησε κάποιος, που ενοχλήθηκε... Ας μη πάρω, ούτε ένα, δεν με ενδιαφέρει. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι κοινοποιήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Ο λόγος, που όλα, τα άρθρα, αντιγράφονται, επικολλούνται εδώ στο Blog και μετά κοινοποιούνται στο Facebook, είναι, διότι τα πρωινά σε ορισμένες δημόσιες υπηρεσίες, το Facebook είναι μπλοκαρισμένο, από το "Σύζευξις"! Η επίσημη δικαιολογία, είναι για να μη "ζορίζεται" το σύστημα... Θαρρείς και όλοι τα πρωινά, δε δουλεύουμε και είμαστε, συνεχώς στο Facebook!!! Ο κώδικας του blog, είναι φτιαγμένος, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπλοκάρει, τίποτε, με το "ΣΥΖΕΥΞΙΣ" και να λειτουργούν όλα, όπως πρέπει. Ευχαριστώ, για τις επισκέψεις! Μου δίνετε κουράγιο, να συνεχίζω, αυτό που ξεκίνησα... Καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Επιφυλάξεις για την χρήση της Κάνναβης από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Ξάνθης

Με αφορμή την κυκλοφορία εντύπου με το οποίο ανακοινώνεται η διεξαγωγή  της 1ης Γιορτής Κάνναβης στη Ξάνθη, σήμερα Παρασκευή 11 Μάιου, επισημαίνουμε ότι τίθεται στην τοπική μας κοινωνία  το ζήτημα της νομιμοποίησης της εν λόγω ουσίας. Το συγκεκριμένο έντυπο βρίθει λογικών αντιφάσεων, και συνιστά έμπρακτη προβολή και προώθηση της κάνναβης,  παρά της περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις που  διατυπώνονται σε αυτό.

Ως Δ.Σ του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ξάνθης «Έκφραση» δηλώνουμε ότι ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως πάρτυ, αλλά απαιτεί υπεύθυνη επιστημονική διερεύνηση. Ως εκ τούτου δηλώνουμε τις επιφυλάξεις μας για την ως άνω εκδήλωση και υπενθυμίζουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ίδια η  Ελληνική Πολιτεία συμμετέχει στον εορτασμό της 26 Ιουνίου ως Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

http://xanthinews.gr