Play Now: Πανικός FM 95,8
Radio Widget Autoplay: ΟN
"Χιούμορ - Γέλιο - Σάτιρα" by Mitsaras ►
◄ "Χιούμορ - Γέλιο - Σάτιρα" by Mitsaras
Join Me On Facebook
Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, που σκοπό έχει αποκλειστικά και μόνο, την ενημέρωση και πληροφόρηση, συναδέλφων και μη, καθώς και εμού του ιδίου, για επίκαιρη ειδησεογραφία, με σεβασμό προς τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα και τους αγώνες του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Κομοτηνής. ΔΕΝ υπάρχει προσωπικό συμφέρον, ΔΕΝ ακολουθείται κάποια "γραμμή", ΔΕΝ εξυπηρετούνται συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά και δεν το κάνω, για τα likes, όπως με κατηγόρησε κάποιος, που ενοχλήθηκε... Ας μη πάρω, ούτε ένα, δεν με ενδιαφέρει. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι κοινοποιήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά... και πολλά άλλα, γενικού ενδιαφέροντος. Για να ακούσετε ήχο, από κινητό τηλέφωνο, πηγαίνετε, στο κάτω μέρος της οθόνης σας και πατήστε, εκεί που λέει "προβολή έκδοσης ιστού". Αν ο ήχος, δεν ξεκινήσει αυτόματα, πατήστε το τριγωνάκι (play), στο widget, με τα ραδιόφωνα (λειτουργεί τέλεια, με Chrome και Mozilla). Ευχαριστώ, για τις επισκέψεις! Καλή βάρδια, σε όλο τον κόσμο!

Συνολικές προβολές σελίδας

Λίνα Νικολοπούλου- Στουρνάρα κατά Ξανθού και Πολάκη- Το θέμα απασχόλησε και τους Financial Times

Εκτός συνόρων "έχει ταξιδέψει" η δικαστική διαμάχη μεταξύ της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα και της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. Συγκεκριμένα, οι Financial Times δημοσίευσαν τη μήνυση που έχει καταθέσει κατά του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, η κυρία Λίνα Νικολοπούλου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η κυρία Νικολοπούλου εξηγεί ότι οι κ.κ. Ξανθός και Πολάκης ακύρωσαν παράνομα ένα πρόγραμμα υποστηριζόμενο από την ΕΕ στο οποίο εμπλέκεται η εταιρεία της, υπονομεύοντας με αυτόν τον τρόπο την εργασία της.

mpaner

«Υφίσταμαι παρενόχληση από τις δικαστικές αρχές για περισσότερο από ένα χρόνο σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο πρότζεκτ, παρότι η συμμετοχή της εταιρείας μου κρίθηκε ικανοποιητική από τους ελεγκτές σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ», αναφέρει η κυρία Νικολόπουλου.

Τι έχει συμβεί

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι η ηγεσία του ΥΥΚΑ ακύρωσε πέρσι έργο ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, στο οποίο συμμετείχε η εταιρεία Mindwork της κ. Νικολοπούλου, και τώρα, με τη μήνυση που κατέθεσε,  ζητεί από τον Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς να διερευνήσει τα κίνητρα πίσω από αυτήν την απόφαση των υπουργών.

«Είναι σημαντικό οι υπουργικές αυτές αποφάσεις να υπόκεινται σε εξονυχιστικό έλεγχο από τους αρμόδιους υπαλλήλους», αναφέρει χαρακτηριστικά η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα.

Εκπρόσωπος του υπουργού Υγείας αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση. «Γνωρίζουμε αυτές τις κατηγορίες. . . Θα περιμένουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της», δήλωσε στους FT. Εξάλλου, ο Παύλος Πόλακης τον περασμένο μήνα καταλόγισε «απύθμενο θράσος» στην ενάγουσα μιλώντας στη Βουλή.

«Δεν φτάνει που έβαλε το δάχτυλο στο μέλι, που έστησε την ιστορία με τον καρκίνο για να γλεντήσει το 1.600.000 και άφησε καβάντζα άλλα 670.000, που πήρε παρανόμως με απευθείας ανάθεση τον διεθνή διαγωνισμό για το e-health, αλλά έχει το θράσος να κάνει μηνύσεις», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

http://www.iatropedia.gr/eidiseis/lina-nikolopoulou-stournara-kata-xanthou-kai-polaki-thema-apascholise-kai-tous-financial-times/103803/